Contact

De omgang op en met ons kantoor is informeel. Van belemmerende organisatiestructuren is geen sprake. Via email en telefoon heeft u direct contact met uw advocaat. U kunt natuurlijk ook gewoon langs komen. Maakt u een afspraak dan weet u zeker dat u de betreffende advocaat aantreft.

Waarborg van kwaliteit

Elke advocaat richt zich op een aantal rechtsgebieden in het bijzonder. Tussen de advocaten is er uitwisseling van kennis. U kunt zodoende voor een groot aantal zaken op ons kantoor terecht. De kennis op meerdere rechtsgebieden geeft meer inzicht in oplossingsmogelijkheden bij complexe veelzijdige zaken.

Elke advocaat is lid van de Orde van Advocaten. Deze organisatie geeft waarborg voor de kwaliteit van de advocatuur. Zij ziet er op toe dat advocaten zich houden aan de gedragsregels. Dit betreffen onder meer regels ten aanzien van partijdigheid, deskundigheid, integriteit, onafhankelijkheid en het omgaan met vertrouwelijke informatie. Ook hebben advocaten de verplichting jaarlijks 20 uur aan opleiding te besteden.